Sandras kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En riktig festmåltid som är lättlagad och omtyckt av alla. Mina barn älskar det.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer (ca 1 kg)
  • 1 burk strimlade soltorkade tomater (eller efter smak)
  • 1 burk fetaost i lake eller olja (brukar ta den med korg i)
  • 1 dl chilisås
  • 3 dl grädde
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • Färsk basilika
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingfiléerna, salta och peppra och stek dem i lite olja och smör. Lägg över dem i en ugnssäker form. Strö över de soltorkade tomaterna och fetaosten (ta ej med lake eller olja). Blanda grädde, chilisås, vitlök och basilika (själv brukar jag klippa den i mindre bitar) och häll över det över kycklingen.
    2. Ställ i ugn i ca 20-30 min i 200-225 grader.
    3. Servera med ris eller färsk pasta och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    alliindra 7 januari 2013

    Det godaste jag och min pojkvän har ätit!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben