Sandwiches med olika fyllningar

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Toppengoda och enkla att göra. Utmärkta snittar som förrätt eller som tilltugg.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt eller mörkt formbröd
  • Välj någon av fyllningarna och garnera med krasse
  • Ost och skinka
  • Smör
  • 4 skivor lagrad grevé
  • 2 skivor rökt skinka
  • 1 tsk fransk senap
  • Ägg
  • 1 hårdkokt ägg
  • 1/2 dl arla köket crème fraiche
  • 1 krm salt
  • 1 tsk senap
  • Skagen
  • 1 dl skalade räkor
  • 1/2 dl arla köket crème fraiche
  • 1 tsk senap
  • 1 msk hackad dill
  • Instruktioner

    1. Bred smör på 4 brödskivor.
    2. Ost och skinka: Lägg ost på alla och skinka på två. Bred senap på skinkan. Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i halvor.
    3. Ägg: Skala och mosa ägget. Blanda det med crème fraiche, salt och senap. Bred fyllningen på 4 brödskivor. Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i halvor. Skagen: Hacka räkorna och blanda dem med crème fraiche, senap och dill. Bred fyllningen på 4 brödskivor. Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i halvor. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben