Scampipasta med sugar snap peas

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Gott, enkelt och lite lyxigt!

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 20 scampi
  • ½ röd chilipeppar
  • 1 pkt saffran
  • 1 msk olja
  • 10 cocktailtomater
  • ½ rödlök
  • 1 pkt sugar snap peas
  • ½ pkt fryst basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skiva vitlöken och bryn med scampi, hackad chili och saffran på hög värme i olja. Tillsätt halverade tomater, skivad lök och sugar snap peas, låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt basilikan. Koka pasta och blanda med räkorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben