Passar utmärkt på buffé. Receptet är för en person, sedan är det bara att gångra det med antal gäster. Passar bra att äta sval. Detta funkar även som en bra bas på en pastasallad.
Ingredienser
1 port okokt pasta
2 körsbärstomater
5 sugar snaps / 4 msk munggroddar
1 msk vatten
2 msk gräddfil
2-3 msk grön pesto
Smaksätt med något av följande
Fetaost
Parmesan
Basilika
Parmaskinka
Soltorkade tomater
Instruktioner
- Koka pastan och häll sedan över i ett durkslag för att rinna av.
- Under tiden, dela tomaterna och sugarsnapsen.
- Blanda pesto, vatten och gräddfil.
- Blanda alltsammans försiktigt och smaksätt gärna.
- Passar bra på buffé, till kyckling eller rostbiff.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Går även utmärkt att ersätta gräddfil med creme fraige. Blir en aningen krämigare :) Prova att lägga i skivad rödlök också, riktigt gott!