Scones med Kesella

Enkelt och nyttigt. Lätt att baka till lördagsfrukosten Gott med ost och marmelad

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 50 g margarin, eller (½ dl flytande)
  • 250 g Kesella (jag brukar använda 1%)
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt margarin och knåda degen med fingrarna så att den blir smulig. Tillsätt kesellan och rör snabbt ihop. Dela degen i fyra delar och forma till bullar. Platta ut bullarna på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 225 g varm ugn i ca 10 minuter.
    2. Lycka till

    Liknande recept

    4.8
    1 h 20 min
    25
    6
    4.4
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben