Scrambled eggs

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Bra att äta om man vill följa GI.

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Blanda ägg, grädde, salt och peppar och slå sönder äggen lätt, men inte helt. Värm upp en stekpanna och lägg i lite smör. Häll i smeten och rör hela tiden. Klart på nolltid! Lägg upp på en tallrik och servera gärna med kokt potatis. Stekt bacon eller svart kaviar och finhackad rödlök är perfekta tillbehör.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Nallemamma 24 november 2008

    detta är gott kan ja lova som e uppväxt i USA!!! Nams när maninte orkar göra nåt annat!!!

    bodilena 24 maj 2009

    Tips: Lägg till en matsked grädde för varje ägg så blir detta en lyxigare variant

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben