Scrambled eggs & bacon - LCHF

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

Mumsigt värre

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 msk smör
  • 1/2 dl creme fraiche
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • 1/2-1 pkt bacon
  • 4 färska skivade champinjoner
  • Instruktioner

    1. Knäck äggen i en gryta, förslagsvis teflonbelagd eftersom detta fastnar väldigt.
    2. Lägg i smöret och värm växelvis som du tar av grytan från plattan för att röra om.
    3. Börja samtidigt steka bacon (till knaperstekt). När du stekt baconet färdigt, lägg i champinjonerna och bryn dem. Salta och peppra försiktigt.
    4. När röran fått en grynig, krämig konsistens tar man av grytan från spisen och rör i creme fraiche. Salta och peppra.
    5. Servera baconet, champinjonerna och äggen med förslagsvis en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben