Serverar: 4-6 portioner
Tid: 15 minuter
Har aldrig sett detta recept någonstans och nu vill jag dela med mig av det för det är så gott. Ett måste till jul, påsk och midsommar.
Häll av lagen på löksillen, blanda majonnäs, crème fraiche, dill, senap och socker i en bunke, rör tills allt är blandat och vänd ner sillen. Låt det stå övertäckt 1-2 dygn i kylen för att dra åt sig smak. Sillen håller sig så länge som det var datum på crème fraichen ca 1-2 veckor. Servera som den är till ex. julbordet eller på en bit bröd, ät och njut.
Jadu det var inte sista gången jag gjorde den här sillen gör goooooo! Enkel bra gjort av dig att komma på det
supergott. Gjorde den igår och idag var jag bara tvungen o provsmaka, såå gott. Den ska fram på påskbordet i morgon.
God sill som var lätt att göra.
Gjorde denna sill till julbordet. Tycker egentligen inte så värst mycket om sill, men den här var riktigt god! Och den fick ordentligt beröm av julfirarna! Full pott!
Min favorit är inte Senapsill på påskbordet,tycker alltid att den köpta är för stark och skarp i smaken.MEN så provade jag att göra den själv när jag hittade detta recept och det blev succé direkt.Både mina gäster och jag själv var så nöjd.Så enkel att göra och len och mjuk i smaken.Rekommenderas till tveksamma av Senapssill.