Senapssill

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 20 minuter

Ett måste varje gång man äter sill!

Ingredienser

  • 4 saltsillfiléer
  • Lag
  • ½ l vatten
  • 1 dl Ättiksprit 12%
  • ½ dl socker
  • Sås
  • 2 dl Hultbergs senap
  • 4 msk socker
  • 4 msk vinäger
  • 4 msk olja
  • ½ dl finhackad dill
  • Instruktioner

    Koka upp lagen och låt svalna. När den svalnat så lägg i sillbitarna och låt ligga minst 1 timme. Blanda ihop ingredienserna till såsen och blanda i sillen. Låt stå 1-2 dygn innan servering.

    Liknande recept

    4.6
    15 min
    4-6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben