En festlig och god fiskrätt som serveras med en smakrik och mycket god balsamicosås som passar perfekt till stekt ljus fisk.
Ugnsrostade rotfrukter och grillad sparris passar alldeles utmärkt till denna rätt.
Ingredienser
6-8 pangasiusfiléer
6 hackade soltorkade tomater
1 dl hackad färsk basilika
50 g riven parmesanost
Salt
Svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
10-15 skivor Serranoskinka
Smör
Olivolja
Balsamicosås
3 dl vispgrädde
3 msk aceto balsamico
2 msk fiskfond
2 msk flytande honung
Salt
Vitpeppar
Välj helst en annan fiskart eftersom odling av denna fisk påverkar miljön negativt.
Instämmer med föregående, ta reda på konsekvenserna av pangasiusodlingen i Vietnam, för miljö och befolkning. Risken är stor att aptiten försvinner!.
Mycket gott! Tack för receptet, detta ska göras fler gånger.