Vispa ägg och socker pösigt. Rör i mjölet blandat med bakpulvret. Tillsätt det kokande vattnet sist. Bakas i en smord långpanna.
Glasyr:
Smält smöret och sockret i en kastrull. Dra kastrullen från värmen och rör i en äggula och kokos. Bred glasyren över kakan, när den har svalnat skäres den i bitar.
Tack för ett härligt recept !
Underbar kaka, inte lätt att bara ta en bit när man smakar på den =)
kikankola15 april 2009
Hur varm ska ugnen vara? Tänkte jag skulle baka den. Den verkar så god
farmormor23 april 2009
Det ska vara 200 gr
farmormor23 april 2009
Till godkännaren. Har endast lagt till graerna på ugnen. Detta recept är ju godkännt 14:e jan 2008
LenaBE117 februari 2013
En underbart god kaka! Jag tog även i 2 tsk vaniljsocker i glasyren det blev jättegott. Betyget blir självklart en femma. Tack för ett supergott recept! :-)
Tack för ett härligt recept ! Underbar kaka, inte lätt att bara ta en bit när man smakar på den =)
Hur varm ska ugnen vara? Tänkte jag skulle baka den. Den verkar så god
Det ska vara 200 gr
Till godkännaren. Har endast lagt till graerna på ugnen. Detta recept är ju godkännt 14:e jan 2008
En underbart god kaka! Jag tog även i 2 tsk vaniljsocker i glasyren det blev jättegott. Betyget blir självklart en femma. Tack för ett supergott recept! :-)