Skinkgriljering till julskinkan
Mycket god. Enkel att göra.
Ingredienser
3 msk senap, gärna mer
1 ½ msk socker
1 ägg
Ströbröd
½ msk rosmarin, torkad
Garnering
Hela nejlikor
Instruktioner
Blanda ihop senap, socker och ägg. Häll i ströbröd tills konsistensen blir som en lös deg. Rör ner rosmarin. Pensla griljeringen på skinkan. Sätt in skinkan i 225° ugn tills ytan har fin färg.
Garnering: Tryck fast nejlikor när skinkan svalnat.
Liknande recept
Pastasås av julskinkan
4.5
30 min
5
3
Gratinerat potatismos med julkorv och senapsgrädde
45 min
4-6
Kryddigt julbröd
2
1
Brysselkålsgratäng till skinkan
3.5
1 h
6
1
Bosses goda julsenap
4.7
20 min
12
Grönkålspaj med ädelost
5
1 h 30 min
4-6
2
Potatislåda med skinka
4
30 min
4
2
Tuttul
5
20-40
6
Heddas rödbetor
40 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!