Skinkwok i tortillabröd

Serverar: 4 portioner

GI

Ingredienser

  • 400 g färsk skinka eller benfri kotlettrad
  • 1 msk matfett
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 purjolök, skivad
  • 400 g frysta eller färska wokgrönsaker
  • 1 förp wok sauce sweet & sour ginger, Santa Maria
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond, konc
  • 8 små tortillabröd
  • Blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i strimlor. Hetta upp en wokpanna eller stor stekpanna och woka köttet i omgångar i matfett. Salta och peppra lite försiktigt.
    2. Woka purjolök och wokgrönsaker. Blanda samman kött och grönsaker och tillsätt woksåsen, vatten och kalvfond. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av.
    3. Värm tortillabröden enligt anvisningarna på förpackningen och lägg skinkwok i dem. Ät sallad vid sidan om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben