Quornfilé med mangosalsa och rostat tortillabröd

Serverar: 4 portioner

Vegetariskt.

Ingredienser

  • 600 g quornfilé
  • 4 tortillabröd
  • 2 dl djupfrysta mangotärningar
  • 1 rödlök
  • 1/2 gurka
  • 2 tomater
  • 380 g salsa
  • 1 lime
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Tina mangotärningarna. Skär tortillabrödet i smala tårtbitar, lägg dem på en plåt, sätt mitt i ugnen och rosta brödet 5-10 minuter.
    3. Tillaga quornfiléerna enligt förpackningens anvisning.
    4. Skala rödlöken och gurkan. Skölj tomaterna. Skär lök, gurka och tomater i tärningar.
    5. Blanda grönsaker och mango med salsan och smaksätt med limesaft, salt och peppar.
    6. Servera quornfiléerna med salsa, rostat tortillabröd och fullkornsris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben