Asiatisk skinkwok

Serverar: 2 portioner

Enkel och lättlagad wok där fisksås och chilisås ger extra smak.

Ingredienser

  • 250 g färsk skinka, strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 tsk färsk ingefära, finhackad
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk ljus soja
  • 300 g wokgrönsaker, frysta
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk asiatisk fisksås
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet tillsammans med vitlök och ingefära i hälften av oljan i en wokpanna med hög värme. Ta upp köttet. Fräs grönsakerna i resten av oljan. Blanda samman kött och grönsaker.
    2. Tillsätt ljus soja, sweet chilisås och fisksås. Låt woken bli varm. Servera med kokt jasminris.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    LindaPortos 24 april 2009

    Gjorde denna wok nu i kväll och den var kanon god, kommer att göra denna fler gånger kan jag lova.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben