Skördepasta med bacon och chèvre

Serverar: 4 portioner

Här på tallriken hittar du broccoli, sparris, fänkål, spenat och vattenkrasse. Får du inte tag på vattenkrasse kan du använda något annat kryddgrönt.

Ingredienser

  • Pasta efter tycke och smak
  • 1 paket bacon
  • 1 fänkål
  • 1 stor bukett broccoli
  • 1 knippe färsk eller fryst sparris
  • 1 påse färsk bladspenat
  • 100 g chèvre i bit
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Olivolja
  • 1 kruka vattenkrasse
  • Instruktioner

    1. Knaperstek bacon i stekpanna.
    2. Strimla fänkålen, dela broccolin i mindre buketter och dela sparrisen i mindre bitar. Woka detta i panna separat i en skvätt olja.
    3. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av pastavattnet och vänd ihop pastan med bacon och grönsaker. Lägg upp på (helst) varma, djupa tallrikar och fördela chèvre och vattenkrasse över pastan.
    4. Toppa med en droppe god olivolja, flingsalt och nymald svartpeppar. Servera genast!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben