Smalmat - Pajdeg med kesella
Serverar:
6 portioner
Tid:
1 timme 30 minuter
Den här pajen kan man använda när man gör min räkpaj
Ingredienser
2½ dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
125 kesella 1%
50 g flytande margarin
2 msk vatten
1 krm salt
Instruktioner
Blanda alla ingredienserna, låt degen vila i kylskåp i ca 30 minuter.
Klä en pajform och förgrädda skalet i ugn i 200 grader i ca 10 minuter.
Liknande recept
Lussekatter med kesella
4.8
1 h 20 min
25
6
Vanlig pajdeg
4
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Pajdeg med ostsmak
5
1
2
Smalmat laxfilé i fetaosttäcke
4
30 min
4
1
Äppelkaka med mandelmassa och kesella
1 h 15 min
8-10
Kanelbulle med kesella
4.8
40
20
Strimmelbiffgryta, smalmat
4.6
20 min
4
11
Smalmat Jägargryta
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!