Smalmat räkgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En god gryta

Ingredienser

  • 500 g räkor, skalade
  • 2 gula lökar
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 orange paprika
  • 6 champinjoner
  • 10 minimajs
  • ½ dl apelsinjuice konc
  • 1 dl vatten
  • 2½ dl matlagningsgrädde. max 7%
  • 1 msk mjöl
  • 1 dl chilisås
  • Salt
  • Kajennpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla lök, paprika och skiva svamp. Fräs lök, paprika, svamp och majs i en stor gryta. Tillsätt de övriga ingredienserna, utom räkorna, låt koka 5 minuter. Lägg i räkorna innan severing.
    2. Servera med ris, pasta och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben