Smarrig och superenkel fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Min bästa vän råkar även vara kock... och här är ett recept på hennes goda enkla fiskgryta med fräsch somrig touch.

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 1 burk krossade tomater
  • 2½ dl crème fraiche
  • 1 liten burk champinjoner eller ca 1 hg färska
  • 1 stor bukett dill
  • Instruktioner

    1. Ta fram en gryta.
    2. Fräs champinjoner och fisk snabbt i lite matfett. Klipp över dillen. Salta och peppra en aning samt använd lite paprikapulver. Häll tomaterna över det puttrande, blanda och tillsätt sedan crème fraichen. Låt puttra tillsammans 8-10 minuter.
    3. Servera med ris samt en sallad med tomat, paprika och champinjoner som bas...

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2
    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben