Smörgås tårtan "fort ska det gå o gott ska de va"

Serverar: 6-8 portioner

Enkel , snabb o ruskigt god Man kan fördubbla den enkelt .

Ingredienser

  • 3 Burkar tonfisk i vatten
  • 1 finhackad gul/ röd lök
  • 5 dl Creme fraiche
  • 4 msk tomatketchup
  • 4 msk senap
  • 2 fina tomater
  • Bostongurka
  • 3 ägg
  • 1/2 -1 tsk örtsalt
  • Några varv med pepparkvarnen
  • 4 halvor Polarkaka
  • Instruktioner

    Börja med att hårdkoka äggen , skala o dela vitan som hackas för sig o gulan som hackas för sig Lägg 2 Polarkaks halvor på ett fat lägg därpå fyllningen som består av ; Välavrunnen Tonfisk , finhackad lök ,Creme fraiche , tomatketchup, senap , salt o peppar . Lägg därpå dom kvarvarande 2 polarkakorna . Stryk lite Creme fraiche över översta lagret polarkakor Skiva / hacka tomaterna o lägg ytterst runt kanten Därefter lägg en rand med Boston gurka Nu skall den hackade äggvitan fyllas på slutligen skall gulan ligga i mitten . Har man tid så låt den vila i kylen en stund annars är det bara att gripa an den . Smaklig spis .

    Liknande recept

    3.8
    2 h 30 min
    6-8
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben