Smörgåstårta, med bl a räkor, crabfish, leverpastej curry mm.
Serverar: 10-15 portioner
Jättegod, populär smörgåstårta som jag gjort i många år. Värd att prova! Har tyvärr ingen bild på den eftersom man kan variera garneringen i det oändliga!
Ingredienser
15 skivor Landgångsbröd
Fyllning 1
2 Hårdkokta hackade ägg
200 g Finhackad crabbfish
2 dl Crème Fraiche
1 dl Majonäs
1 tsk Curry
Fyllning 2
200 g Leverpastej med gurka
2 dl Crème Fraiche
Garnering
1 dl Vispgrädde
1 dl Majonäs
Finhackad isbergssallad
500 g Räkor med skal
200 g Rökt skinka eller hamburgekött
3 Hårdkokta skivade ägg
Dill
persilja
gurka
tomat
skivad citron
Instruktioner
Använd gärna matberedare till crabfishen.
Blanda samman fyllning 1 och lägg på första lagret bröd.
Blanda fyllning 2 ( gärna i matberedare också ) lägg på andra lagret bröd.
Låt stå kallt över natten.
Vispa grädde och blanda i majonäsen.
Bred ovanpå tårtan och även sidorna.
Garnera sedan tårtan efter eget tycke och smak.