Smörgåstårta, med bl a räkor, crabfish, leverpastej curry mm.

Serverar: 10-15 portioner

Jättegod, populär smörgåstårta som jag gjort i många år. Värd att prova! Har tyvärr ingen bild på den eftersom man kan variera garneringen i det oändliga!

Ingredienser

  • 15 skivor Landgångsbröd
  • Fyllning 1
  • 2 Hårdkokta hackade ägg
  • 200 g Finhackad crabbfish
  • 2 dl Crème Fraiche
  • 1 dl Majonäs
  • 1 tsk Curry
  • Fyllning 2
  • 200 g Leverpastej med gurka
  • 2 dl Crème Fraiche
  • Garnering
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 dl Majonäs
  • Finhackad isbergssallad
  • 500 g Räkor med skal
  • 200 g Rökt skinka eller hamburgekött
  • 3 Hårdkokta skivade ägg
  • Dill
  • persilja
  • gurka
  • tomat
  • skivad citron
  • Instruktioner

    1. Använd gärna matberedare till crabfishen. Blanda samman fyllning 1 och lägg på första lagret bröd. Blanda fyllning 2 ( gärna i matberedare också ) lägg på andra lagret bröd.
    2. Låt stå kallt över natten.
    3. Vispa grädde och blanda i majonäsen. Bred ovanpå tårtan och även sidorna. Garnera sedan tårtan efter eget tycke och smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben