Smörgåstårta med räkor i currygrädde

Serverar: 4 portioner

Lättgjord, god och mycket omtyckt smörgåstårta!

Ingredienser

  • 3 skivor vitt formbröd eller landgångsbröd, skuret på längden
  • 500 g räkor med skal (200 g skalade)
  • 2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 1 tsk curry
  • Ev 1/2 tsk salt
  • 2 hårdkokta, hackade ägg
  • Dillkvistar
  • Instruktioner

    1. Skär hälften av räkorna i små bitar. Spara resten till garnering. Vispa grädden. Tillsätt de skurna räkorna och dillen. Smaksätt med curry och ev salt.
    2. Lägg samman brödskivorna med fyllningen mellan och ovanpå. Garnera med de hackade äggen, räkor och dillkivstar.
    3. Gör gärna tårtan några timmar i förväg och förvara den kallt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben