SMULPAJ

Serverar: 4-6 portioner

Hur lätt som helst!

Ingredienser

  • 1 pkt frysta bär ( eller egenplockade)
  • Pajdeg
  • 175 g smält margarin
  • 1 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet och häll i sockret. Blanda vetemjöl och bakpulver, blanda alltsammans. Låt stå och dra 5 min.
    2. Lägg bären i botten av en pajform (sockra gärna bären lite) Smula ut degen över bären. Strö lite pärlsocker över. 175 grader ca. 35 min eller tills pajdegen fått färg.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben