Smulpaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 40 minuter

Väldigt lätt att röra ihop och smakar underbart.

Ingredienser

  • Smuldeg
  • 2 dl flytande margarin
  • 2 dl mjöl
  • 2 dl socker
  • 2 dl havregryn
  • Pajdeg
  • 300 - 400 g bär eller rabarber
  • 4 msk socker
  • Instruktioner

    1. Smörj en form med smör och blanda ihop bären med sockret i formen. Rör ihop smuldegen, blanda tills torrvarorna har fastnat i smöret. Lägg ut smuldegen jämt över bären i formen. Lägg in i ugnen på 200 grader, från 30 - 40 min beroende på ugn. Servera med glass eller vanlijsås.
    2. Det går såklart att använda 4-5 äpplen, socker och kanel istället för bär.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben