Snabb fiskgryta med gröna ärtor

Serverar: 4 portioner

Snabbt och gott. Fiskgryta som går hem hos ung och gammal. Våra tonåringar kallar denna gryta för babyfisk

Ingredienser

  • 400-500 g fisk t ex torsk, sej eller kolja
  • 3-4 dl gröna ärtor
  • Salt
  • Peppar
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 2-3 msk dill
  • Instruktioner

    1. Lägg de djupfrysta gröna ärtorna i en traktörpanna.
    2. Lägg dit fisken och salta och peppra med valfri krydda.
    3. Strö på dill och häll över mellangrädden.
    4. Låt koka ca 8-10 minuter tills fisken är klar, servera med kokt potatis och en sallad
    5. Lycka till!

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben