Snabb kasslergratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Oh, så god

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 rödlök
  • 10 cm purjolök
  • 1 burk ananasringar, 560 g
  • 3 dl grädde
  • 1 msk mjöl
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 1/2 dl lagrad riven ost
  • Instruktioner

    Skär kasslern i tunna skivor. Finhacka löken och strimla purjon. Låt ananasen rinna av.Blanda grädde, mjöl, persilja, senap och ost. Lägg löken i en smord ugnsform och fördela kasslern ovanpå. Häll över gratängsåsen och gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    Liljerud 16 november 2007

    Vad gör jag med ananasen? Ska den varvas med kasslern, eller?

    kotte_70 13 april 2008

    Mycket god och även enkel att tillaga...toppen!!!!!!!!!!!

    guardianlinda 19 april 2008

    Jag undrar som ovanstående ang. ananasen, när ska den i?/Linda

    styvan 20 april 2008

    Jättegod! Ska dock ha i lite mer senap nästa gång (gillar stark mat)

    tomput 14 februari 2009

    smaskens

    Tine 16 februari 2009

    Otroligt god Kasslergratäng! Så enkel att göra, Super recept ! Tack och Kram Tine!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben