Snabb kyckling i ugn

Serverar: 4 portioner

Gott snabbt och enkelt.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk margarin
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 100 gram färskost vitlök & örter
  • 2 msk kycklingfond
  • 1 dl vitt vin
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingfiléerna i margarin i en stekpanna. När de är brynta lägger man över dem i en ugnsfast form. Vispa ur stekpannan med matlagningsgrädde, färskost, kycklingfond och vitt vin. Häll sedan detta över kycklingen. Salta och peppra efter smak och tycke. Stek färdigt i ugnen i 200 grader i ca 30-35 minuter tills kycklingen är genomstekt.
    2. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Fijaffa 22 november 2010

    Perfekt fredagsmys! Mycket mumsigt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben