Snabb kyckling med cremé fraiche

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

En god och snabb rätt där man också kan byta ut kycklingen mot fläskfilé.En väldigt god och snabb rätt både till vardag och fest. lagom mycket hetta, men för den som vill ha mer kan man utesluta orginal cremé fraichen och bara ha paprika/chili cremé fraiche.

Ingredienser

  • 4-5 kycklingfiléer
  • 4 dl cremé fraiche paprika/chili
  • 2 dl cremé fraiche orginal/lätt
  • 3 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Ställ i ugnen i 15 min.
    2. Blanda ihop crème fraiche och riven ost. Tag ut filéerna och häll över blandningen jämt. Ställ in i ugnen igen i cirka 10 min eller till det fått lite färg.
    3. Serveras med ris och en grön sallad. Det går också bra att byta ut kycklingfilén mot fläskfilé

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    zuperzye 12 maj 2009

    Här har jag ändrar stor och liten bokstav, och flyttat beskrivningen

    Relaterade Artiklar

    Crème fraiche och yoghurt
    Crème fraîche är faktiskt en relativt ny mejeriprodukt som snabbt bliv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben