Snabb och god Kasslergryta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Denna kasslergryta tar bara 10 minuter att göra och kan serveras med ris, cous cous eller bulgur.

Ingredienser

  • Kassler
  • 3 msk matpuré
  • 1 msk salvia
  • 4 dl creme fraiche
  • 10 smålökar
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    Skär kassler i tärningar och stek dom lätt. Lägg i tomatpurén och strö över salvian. Lägg i creme fraichen och förkokta smålökar samt paprika i små bitar. Klart!!

    Liknande recept

    4.4
    1 h 10 min
    4-5
    12

    Kommentarer (2)

    catlover 4 augusti 2009

    Åt kasslergrytan till lunch idag, tyckte den smakade lite för mycket fraiche så jag kryddade på lite med salt och peppar och då blev det en fyrpoängare.

    flabban 11 november 2011

    En mycket god vardagsrätt. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben