Snabb och lätt bärpaj

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Lagom när man inte vill göra så mycket och inte har så mycket tid!

Ingredienser

  • Paj
  • 2 dl frysta hallon eller andra bär (tex. blåbär, vinbär eller krusbär)
  • 2 dl havregryn
  • 1 msk flytande margarin/ smör
  • 1 ägg
  • Tillbehör
  • 2 dl vaniljyoghurt
  • Instruktioner

    1. Lägg bären i två portionsskålar. Blanda ihop havregryn, margarin och ägg till en jämn smörja och lägger det på bären. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter (tills smuldegen fått en gyllenbrun färg).
    2. Servera sedan ihop men Arlas lättyoghurt med vaniljsmak.
    3. P.S. om du vill ha extra vaniljsmak så kan du tillsätta lite vaniljpulver i yoghurten!
    4. Bara att njuta och vara glad! Lycka till!

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kräftans vänkrets
    August Strindberg var en av oss, dvs. kräftälskare. När han i ”Trefa...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben