Snabb ris à la Malta

Serverar: 8 portioner

Tid: 10 minuter

Toppengott!

Ingredienser

  • 1 kg färdig risgrynsgröt
  • 2 ½ dl vispgrädde
  • 6 tsk vaniljsocker
  • 3 kiwi
  • 2 mandariner, i klyftor
  • 20 vindruvor
  • Instruktioner

    1. Lägg risgrynsgröten i en stor skål. Vispa grädden med vaniljsockret. Blanda ner den vispade grädden i risgrynsgröten och rör om noga.
    2. Halvera druvorna. Skala och dela kiwin i mindre bitar, skala och dela mandarinen i klyftor.
    3. Lägg ris à la Maltan i glas eller små skålar och fördela fruktsalladen över.
    4. Tips! Man kan som ombyte även ha bananbitar, hallon m m i fruktsalladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben