Snabb smulpaj med persikor och nektariner

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 40 minuter

Dagsfärskt recept från HJ. SOMMAR!

Ingredienser

  • 2 persikor
  • 2 nektariner
  • 1 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 175 g smör
  • 1 ½ dl strösocker
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Servera med
  • Vaniljsås
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop smör, socker, mjöl och vaniljsocker till degen. Lägg ut hälften av degen på botten av en pajform. Dela persikor och nektariner i klyftor. Blanda med socker och vaniljsocker och lägg i formen. Strö över resten av degen och grädda i 30 minuter. Servera med vaniljsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben