Snabb torsk red curry

Serverar: 4 portioner

Här snabblunch - god torskgryta med röd curry, paprika och cocosmjölk.

Ingredienser

  • 1 pkt Findus Torskfilé 400g
  • 1 morot, skivad
  • 1 röd paprika, skuren i bitar
  • 2 msk röd-curry pasta
  • 1 burk, 400 g kokosmjölk
  • 2 msk citronsaft
  • Salt
  • 4 portioner jasminris
  • Instruktioner

    Tina fisken lätt och skär i bitar, ca 3x3 cm. Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken. Rör om, låt koka upp och sjud i 2 minuter. Smaka av med lite salt och servera med nykokt jasminris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben