Thai Red Curry med fiskfilé
Snabbt och väldigt gott...
Ingredienser
400 ml thai red curry (1 burk Mrs Cheng's)
300 g färsk fisk t ex torsk, kolja eller motsvarande fryst
227 g bambuskott (1 burk Mrs Cheng's)
300 g äggnudlar (1 paket Mrs Cheng's)
Instruktioner
Hetta upp thai red curry i en gryta/kastrull, rör då och då. Tillsätt bambuskott och den tinade fisken skuren i bitar.
Sjud tills fisken är klar, ca 3-5 minuter. Servera med Mrs Cheng's egg noodles.
Du kan variera receptet med att byta till Mrs Cheng's green curry.
Liknande recept
Thai Green Curry med fiskfilé
4
Thai red curry vegetarisk
4.7
3
1
Mr. Lee´s Thai Red Curry - Kyckling
40 min
1-2
5
Green curry thai
30 min
2-4
Red curry chicken
4
3
Thai massaman curry med biff och sparris
3
Thai Panaeng Curry med laxfilé
4.5
3
Thai green curry med lax
4
Thai curry med köttbullar
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!