Thai green curry med lax
Serverar:
4 portioner
Lax är gott!
Ingredienser
400 g färsk lax, skinn och benfri
1 burk mrs Chengs thai green curry (400 ml)
2-3 krm salt
2 msk koriander - eller thaibasilikablad
4 portioner äggnudlar
2 salladslökar, i strimlor
2 dl böngroddar
1-2 lime, i klyftor
Instruktioner
Skär fisken i ca 3 cm stora tärningar.
Hetta upp Thai Green Curry i en gryta under omrörning. Lägg i laxen och sjud tills den precis är genomkokt, 2-3 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt.
Servera med nudlar, salladslök, groddar och lime.
Liknande recept
Green curry thai
30 min
2-4
Thai massaman curry med biff och sparris
3
Thai Green Curry med fiskfilé
4
Thai Panaeng Curry med laxfilé
4.5
3
Thai red curry vegetarisk
4.7
3
1
Thai Red Curry med fiskfilé
Mr. Lee´s Thai Red Curry - Kyckling
40 min
1-2
5
Thai curry med köttbullar
Citronmarinerad lax
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!