Thai green curry med lax

Serverar: 4 portioner

Lax är gott!

Ingredienser

  • 400 g färsk lax, skinn och benfri
  • 1 burk mrs Chengs thai green curry (400 ml)
  • 2-3 krm salt
  • 2 msk koriander - eller thaibasilikablad
  • 4 portioner äggnudlar
  • 2 salladslökar, i strimlor
  • 2 dl böngroddar
  • 1-2 lime, i klyftor
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i ca 3 cm stora tärningar.
    2. Hetta upp Thai Green Curry i en gryta under omrörning. Lägg i laxen och sjud tills den precis är genomkokt, 2-3 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt.
    3. Servera med nudlar, salladslök, groddar och lime.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben