Snabba köttfärsbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En genväg till att göra supergoda köttfärsbiffar.

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 2-3 dl gräddfil
  • 1 påse fransk löksoppa
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Lägg färsen i en bunke. Häll i gräddfilen och allt pulver från löksoppspåsen. Blanda ihop tills det är jämt fördelat. Forma lagom stora biffar med händerna och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper.
    3. In i ugnen i 20 minuter. Klart på samma tid som potatisen kokar. Gott med stekt lök, brunsås och lingonsylt.

    Liknande recept

    4.3
    15 min
    6-8
    1

    Kommentarer (2)

    Heisjo 12 november 2009

    Så jätte enkelt och resultatet överraskande gott. Hela familjen uppskattade denna rätt och bäst var att tillaga biffarna i ugnen, ingen stekos! dessutom klarade min 4-åring helt själv av att göra biffarna!!

    Claes5 4 mars 2011

    Mycket enkla men mycket goda Mvh Claes

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben