Snabba limpan med lingon

Serverar: 2 portioner

Blanda ihop - och sjuss in i ugnen...

Ingredienser

  • 6 dl grahamsmjöl
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 dl lingonsylt
  • 1 tsk salt
  • 3 dl Norrmejerier gräddfil
  • 4 dl Norrmejerier filmjölk
  • ½ dl sirap
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°.
    2. Blanda först alla torra ingredienser. Rör sedan ned resten.
    3. Blanda väl och fördela i två smorda, avlånga bakformar.
    4. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter.
    5. Pensla med vatten och låt bröden svalna på galler under duk. Servera gärna med keso och skivad rädisa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben