Snabbhavrekakor - mjölk- och äggfria

Serverar: 24 portioner

Snabb och enkel kaka i pappersform. Både mjölkfritt och äggfritt.

Ingredienser

  • 96 g havregryn
  • 104 g strösocker
  • 120 g mjölkfritt margarin (Keiju)
  • Instruktioner

    1. Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfett och häll det hett över blandningen och rör samman.
    2. Klicka ut smeten i 6 st småbrödsformar av papper. Ställ dem på plåt.
    3. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 13-15 minuter tills de fått en fin gyllene färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    blunder 28 oktober 2008

    En till bild ! /anneli

    siggemums 16 juni 2010

    Jag blev glad för det här receptet eftersom jag får en liten gäst som varken tål mjölk eller ägg. Jag ska baka det men kan det stämma att detta räcker till 24 personer?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben