Snabblagad Köttfärskalops

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad och god, för både LCHF och andra

Ingredienser

  • 500 gram nötfärs
  • 2 dl vispgrädde
  • 50 gram smör
  • ½ lök
  • ½ morot
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Kryddpeppar
  • Lagerblad
  • 1 mörk oxbuljong (kan uteslutas eller bytas mot köttbuljong)
  • Lite soja
  • Instruktioner

    Stek nötfärsen och löken i smöret. Krydda med salt, vitpeppar och kryddpeppar efter smak. Häll över vispgrädden. Lägg i lagerblad. Skala och skiva moroten. Lägg i moroten och låt allt koka ihop, runt 20 minuter, så såsen kokar ner. Häll på lite soja, för färgens skull. Servera med Pones (LCHF Bröd gjort på pofiber) och Sallad eller Broccoli, om du äter LCHF Om du äter kolhydrater är ris gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    badluckangel 4 augusti 2011

    Denna var suverän! Tack för ett super-recept :) Mvh / Maria & Anders

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben