Snabblagad lövbiffsgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Har läst detta recept någon stans men kommer ej ihåg var. Den går väldigt snabbt att tillaga. Man kan byta ut lövbiff mot både kyckling och stekt köttfärs. Serveras till potatis, ris eller pasta och med en god sallad.

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 15 cm purjolök
  • 1 dl terayakisås
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1-2 msk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Strimla lövbiff och purjo. Fräs upp i en rymlig kastrull och tillsätt resten av ingredienserna.
    2. Låt puttra 10-15 min.
    3. Servera med en god grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben