Snabblagad tacokorvgryta

Serverar: 4 portioner

TA BORT RECEPTET, för jag vet inte vad det är ni tycker är fel//Lena Gott till nachochips, ungarna gillar säker detta.

Ingredienser

  • 400 g strimlad korv
  • 100 g gul lök
  • 1 msk tacokryddmix
  • 2 burk krossade tomater, á 400 g
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk socker
  • 3 dl majskorn
  • 1 msk matolja
  • Instruktioner

    1. Fräs hackad gul lök i en stor gryta och tillsätt tacokryddmix.
    2. Tillsätt sedan krossade tomater och tomatpurén, låt koka ihop ca 5 minuter.
    3. Lägg i den strimlade korven, socker och majskornen och låt sjuda i ca 5 minuter.
    4. Servera med klyftpotatis eller varma nachochips.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben