Snabbpaella med chorizo

Serverar: 4 portioner

Snabbt och gott...

Ingredienser

  • 1 förp Scan Må Gott chorizo 260 g
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 dl risonipasta
  • 1 kuvert saffran ½ g
  • 200 g räkor utan skal
  • 250 g fryst grönsaksblandning
  • 1 burk finkrossade tomater 400 g
  • 1 burk musslor 225 g
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna. Skär korven i slantar.
    2. Koka risonin enligt anvisning på paketet.
    3. Fräs löken i lite smör och saffran, vänd sen ner risonin i den gula löken och ta bort från spisen.
    4. Bryn chorizon lätt i lite matfett i en stor djup teflonpanna.
    5. Tillsätt grönsaker och tomatkross, låt sjuda 5 minuter. Blanda i risoni, räkor och musslor. Vänd om försiktigt och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben