Snabbpaella med chorizo
Serverar:
4 portioner
Snabbt och gott...
Ingredienser
1 förp Scan Må Gott chorizo 260 g
1 gul lök, hackad
3 dl risonipasta
1 kuvert saffran ½ g
200 g räkor utan skal
250 g fryst grönsaksblandning
1 burk finkrossade tomater 400 g
1 burk musslor 225 g
Salt
Peppar
Instruktioner
Skala räkorna. Skär korven i slantar.
Koka risonin enligt anvisning på paketet.
Fräs löken i lite smör och saffran, vänd sen ner risonin i den gula löken och ta bort från spisen.
Bryn chorizon lätt i lite matfett i en stor djup teflonpanna.
Tillsätt grönsaker och tomatkross, låt sjuda 5 minuter. Blanda i risoni, räkor och musslor. Vänd om försiktigt och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Chorizo och broccolipaj
30 min
4
Ljummen sallad med chorizo, svamp, bladspenat, frukt och fetaost
1
Pumpa- och majspaj med spansk chorizo
4
1 h 30 min
4-6
1
Tacogryta med chorizo
5
30 min
4
1
Fruktig bulgur med chorizo och feta
4
20 min
4
1
Pastasallad med chorizo
4.7
30 min
4-6
6
God paj med chorizo och fetaost
3.7
1 h
4-5
4
Wokad chorizo med fulkornsbulgur
30 min
4
Chorizo stroganoff
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!