Snabbröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Gott bröd med nyttiga frön och fullkorn.

Ingredienser

  • 1½ dl fiberhavregryn
  • 1½ dl vetemjöl
  • ½ dl solrosfrön
  • 2-3 msk krossat linfrö
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • ½ msk olja
  • 1-1½ dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll i oljan och mjölken och arbeta ihop till en deg.
    3. Dela degen i 4 lika stora delar, rulla dem till bollar och platta ut lite på en plåt.
    4. Grädda i mitten av ugnen i 5-8 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben