Snabbröd
Serverar:
4 portioner
Tid:
10 minuter
Gott bröd med nyttiga frön och fullkorn.
Ingredienser
1½ dl fiberhavregryn
1½ dl vetemjöl
½ dl solrosfrön
2-3 msk krossat linfrö
1½ tsk bakpulver
1 krm salt
½ msk olja
1-1½ dl mjölk
Instruktioner
Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll i oljan och mjölken och arbeta ihop till en deg.
Dela degen i 4 lika stora delar, rulla dem till bollar och platta ut lite på en plåt.
Grädda i mitten av ugnen i 5-8 min.
Liknande recept
Humlans snabbröd
25 min
Snabbröd
45 min
2
Grovt snabbröd med frukt
Camillas snabbröd
1 h 30 min
1
Saftigt snabbröd med öl
4
1
Katrinas Nötbröd
1
Rågbulle
8
Tomatsoppa med soltorkade tomater
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!