Snurriga mumsbitar med pesto och feta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Läckra smördegssnurror som passar som drinktilltugg till buffén, kräftskivan.

Ingredienser

  • 1/2 rulle smördeg tomat och basilika
  • 100 g fetaost
  • 1 dl hackad persilja
  • 1/2 dl pesto
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°
    2. Lägg ut smördegen på lätt mjölad arbetsbänk och kavla ut till 2-3 mm.
    3. Mosa ihop fetaosten med persiljan och peston. Fördela blandningen på degplattan men lämna en fri kant. Pensla kanten med äggulan. Rulla ihop och skär i ca 1 cm tjocka skivor.
    4. Lägg rundlarna på en plåt med bakpapper och grädda i ugnen ca 10 minuter.
    5. Lycka till! Njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben