Snurror med ost och skinka

Gott till drinken. Kan styckfrysas ogräddade.

Ingredienser

  • 250 g keso
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • 200 g margarin
  • ½ tsk salt
  • 200 g skivad rökt skinka
  • 200 g riven stark ost
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, salt och bakpulver. Klicka i margarin och keso och arbeta samman till en deg.
    2. Kavla ut degen, rulla den till en lång korv som kavlas ut så att den blir ca 15 cm bred.
    3. Lägg skinkan på och strö osten över. Rulla ihop så hårt det går och nyp till skarven.
    4. Skär i bitar om ca 1 cm. Pensla med ägg och gratinera i 200 grader i 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben