Sockerfria choklad och kafferutor

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Sockerfria LCHF choklad och kafferutor.

Ingredienser

  • 1,5 dl kokosolja (med eller utan smak)
  • 1,5 dl kokosmjölk light
  • 3 msk agavesirap
  • 3 msk hasselnötsmjöl
  • 3 msk kakao
  • 1 msk carobpulver
  • 1 msk malt kaffe
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 näve naturgodis till topping (alternativt nötter och torkad frukt)
  • Instruktioner

    1. Hetta upp allting på låg värme i en kastrull. Klä sedan en brödform med bakpapper och smörj med kokosolja, min brödform var för stor så jag gjorde en form själv av aluminiumfolie och la ner i formen.
    2. Häll sedan över smeten och ställ in formen i frysen, efter någon timme så toppa med valfri topping (vi vill inte att det sjunker ner i smeten) och låt chokladen sedan stelna under natten.
    3. Ta sedan fram chokladen och skär upp den i bitar, låt den vara framme cirka 5 minuter innan servering. Verkligen, så god!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben