Sockerkakssmeten:
Vispa äggulorna och socker. Smält margarin och häll i mjölken. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker och margarinblandningen i äggsmeten. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper.
Marängen:
Vispa äggvitorna hårt och blanda i sockret försiktigt. Häll marängsmeten över sockerkakssmeten. Grädda 180 g mitt i ungnen ca 20 min.
Dela kakan i mitten. Vispa grädde och blanda i tex bär, krossade punchgodiar (ta gärna ut punchen så inte grädden blir så blöt) i grädden och lägg detta över ena halvan och den andra halvan av sockerkaksmarängen över.
Så god! Men jag delade inte på den utan kletade grädde över hela o la över jordgubbar! En toppentårta att baka. Alla 7 tyckte den var mumsig som åt den! :)
Så god! Men jag delade inte på den utan kletade grädde över hela o la över jordgubbar! En toppentårta att baka. Alla 7 tyckte den var mumsig som åt den! :)