Sötpotatissallad med mynta & lime

Serverar: 8 portioner

Sallad som smakar bäst ljummen.

Ingredienser

  • 2 kg sötpotatis
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  • 500 g delade körsbärstomater
  • 3 strimlade salladslökar eller 2 små rödlökar
  • 2 limefrukter, skal och saft
  • 1 kruka mynta
  • Instruktioner

    Tvätta sötpotatisen ordentligt och skär i 1 cm tjocka skivor. Pensla med olja och grilla 3-4 minuter per sida. Vänd ofta så de inte blir brända. Skär sötpotatisen i mindre bitar. Vänd ihop med tomater, lök och mynta på ett stort serveringsfat och salta. Riv över lite av det gröna skalet på limen och pressa över saften.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben