Sötstark Curryfläskgryta

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

För oss som gillar thaimat

Ingredienser

  • 500 g skinka, fläskkött el nötkött
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1-2 msk röd currypaste
  • 1 msk riven ingefära
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk pressad limejuice
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 70 g bladspenat
  • Instruktioner

    1. Skär kött i bitar. Stek köttet tillsammans med currypaste i oljan. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt koka på svag värme i 10 min. Tillsätt bladspenat och låt koka ytterligare 1 min.
    2. Servera med ris och toppa med skivad ananas. Gillar man inte bladspenat kan man äta utan den men personligen tycker jag den är godare med.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben