Sogoki-chun med chojang - köttbullar med ingefärssås

Serverar: 4 portioner

Roligt att prova nya köttbullar!

Ingredienser

  • 400 g oxfärs
  • ¼ dl soja
  • 1 fintärnad gul lök
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 msk Dansukker farinsocker
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 ägg
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    Blanda samman samtliga ingredienser. Låt stå kallt i 30 minuter. Forma till köttbullar och stek i olja.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (1)

    StenP 21 oktober 2010

    Sås 1 dl sojasås 1/4 dl Dansukker Ljus Sirap 1 tsk riven, färsk ingefära 1 msk sesamfrön 1½ tsk röd chili

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben